Aktiviteter på Færøerne

Besøg til Mykines og søpapegøjerne - foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

 Aktiviteter på Færøerne

– oplevelser i pagt med naturen

Aktiviteter på Færøerne på din rejseDen storslåede natur på Færøerne byder på nogle særdeles spændende aktivitetsmuligheder og oplevelser. Disse spændende aktiviteter på Færøerne er et perfekt krydderi i storslåede omgivelser.

Nedenfor har vi udvalgt nogle af de bedste og mest populære ture der er til rådighed på jeres besøg på de smukke grønne øer, langt deroppe i Nordatlanten. Disse er alle varetaget af vores meget erfarne og kvalificerede samarbejdspartnere på Færøerne.

Naturen på Færøerne er en gave i sig selv

Det absolut største aktiv på Færøerne er den smukke og varierede natur i sig selv. Naturoplevelserne kan derfor krydres lidt ekstra med nogle spændende aktiviteter på Færøerne i pagt med naturen. Hvad enten I er på kør-selv ferie eller på et hotelophold med base i hovedstaden, Torshavn, er der herunder nogle spændende muligheder i forbindelse med jeres rejse.

Hold jer i den forbindelse opdateret på vejret på Færøerne.


VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT…

Vi booker kun dagture og aktiviteter på Færøerne i forbindelse med bestilling af en pakkerejse – eksempelvis en kør-selv ferie.

Aktiviteter på Færøerne

– oplevelser der altid er på naturens præmisser

Vi holder os hele tiden orienteret om nye spændende aktiviteter på Færøerne, for der kommer løbende nye til. Hvis du eller I støder på aktiviteter, som vi ikke har opført på vores hjemmeside, kan vi også være behjælpelige med den eller disse. Og det er tænkeligt, at vi efterfølgende vil vise den her på vores side for aktiviteter på Færøerne – aktiviteter, vi booker til vores pakkerejsekunder i forbindelse med en kør-selv ferie og bilferie eller et hotelophold på de smukke grønne øer.

Kun de bedste samarbejdspartnere

Vi bruger kun de bedste samarbejdspartnere på Færøerne. Det er af overordentlig stor betydning for os, at vi er trygge ved både stabiliteten hos vores samarbejdspartnere, når det gælder aktiviteter på Færøerne. Sikkerheden er også vigtig, så derfor entrerer vi kun med godkendte og yderst seriøse samarbejdspartnere.

Seværdighederne og oplevelsene står i kø

Aktiviteter på Færøerne handler om naturen. Ligegyldigt hvilken aktivitet man vælger, vil den smukke færøske natur altid være en skøn medspiller. Vi kan nævne steder som Mykines fyldt med søpapegøjer – en skøn sejltur der også kan gøres i ribbåd. Vestmanna fuglefjelde, hvor en skøn sejltur kombineres med storslåede havklipper og fugleliv. Leitisvatn – også kaldet Lake Above the Ocean – med udsigtspunktet, Trælanipa. Peter Pan Neverland-turen med Tindholmur og Drangarnir. James Bond-turen til Kallur Lighthouse og Sælkvinden i Mikladalur. Havfiskeri på Færøerne med mange fiskearter og fantastisk fiskeri. Færøsk kulturaften – en uforglemmelig aften med de lokale. Yoga retreat i Velbastadur. Rapelling på Kalsoy. Surfing ved Tjørnuvik. Whisky- og gin-distilleri. Cykelture med guide. Grottekoncerter med skonnerten Nordlysid. Storslået hiking til både Asmundarstakkur og Dunnesdrangar…. og meget mere!

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk