Hvorfor rejse til Færøerne?

Del af øen Mykines - foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

Hvorfor rejse til Færøerne?

.
Hvorfor rejse til FærøerneJa, hvorfor rejse til Færøerne – det spørgsmål er selvfølgelig relevant, inden man tager en beslutning om en ferie- eller rejsedestination.

Her hos FÆRØERNEREJSER kunne vi jo godt mistænkes for at være sådan lidt subjektive i vores betragtninger af dette spørgsmål. Men vi tror at mange, som os, drages af den storslåede og langt overvejende uberørte natur, den rene luft og det milde klima, som vi finder på de grønne øer, bare 2 timers flyvning fra Danmark.

Kør-selv ferie på Færøerne

Hvilken ferieform?

Rigtig mange vælger en kør-selv ferie og den frihed bilen giver til at komme rundt på de mange øer. Her kan man, på forholdsvis få dage, få et rigtig godt indtryk af den varierede natur. Selv med base i hovedstaden, Torshavn, kan man i bil nå langt omkring, uden at føle at man kører meget langt. Dertil er naturen i det hele taget så smuk, at al kørsel vil føles som sightseeing.
Vil man have god tid til fordybelse, er det naturligt at vælge flere overnatninger fordelt flere steder rundt på øerne.

Grupperejser til Færøerne er også populært, og ikke uden grund. Her kan man læne sig tilbage og nyde landskabet sammen med den viden guiden har om Færøerne.

Hotelophold med base i Torshavn er også en mulighed. Her vil man opleve en hovedstad med en dejlig blanding af omkringliggende natur, spændende kultur og et fornemt udbud af restauranter, caféer og shopping. Ikke mindst er den charmerende havn et dragende centrum med mange muligheder på din rejse til Færøerne.

Aktiviteter på Færøerne

Aktiviteter på jeres rejse til Færøerne

Dagture og aktiviteterne på Færøerne er oftest med naturen i centrum. Besøg eksempelvis øen Mykines med guide. Her finder I store kolonier af havfugle og en virkelig storslået natur med høje bjerge og grønne sletter. Her yngler i tusindvis af søpapegøjer (lunder), og man finder også de eksotisk udseende suler i kolonier her. Et sandt mekka for fotoentusiaster og fugleelskere.

Prøv en oplevelse fra havet med turen til Vestmanna fuglefjelde, eller en grottetur i en rib-båd. Eller hvad med et lille krydstogt med det smukke træskib, Nordlysid, eller lystfiskeri/havfiskeri med den lokale skipper, Magni – han ved hvor det sker. På Færøerne kan man også komme på en skøn ridetur på islandske heste. Og i den mere musiske ende af skalaen, grottekoncert eller en af de populære og intime hjemmekoncerter på Færøerne.

Færøerne

Færøerne har et befolkningstal ca. 50.000 mennesker og et areal på ca. 1.400 km2, fordelt på 18 øer. Til sammenligning er Danmark på ca. 43.000 km2. Sproget er færøsk, nært beslægtet med islandsk. Du vil opleve at alle taler dansk, det læres i skolen allerede fra 3. klasse. Man skal ganske enkelt lede længe efter magen til gæstfrihed, som man oplever fra det færøske folk.

Vejret på Færøerne

Vejret

Vejret på Færøerne er meget omskifteligt. Her er der lune vintre og kølige somre, hvor gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på ca. 13°C. Vinteren her er mildere end i Danmark hvor gennemsnitstemperaturen på Færøerne er på ca. 3°C.

Hvorfor rejse til færøerne

Så hvorfor rejse til Færøerne?

Hvis man er til lange bilkøer ned igennem Europa i ulidelig varme, eller til overfyldte lumre hoteller blandt tusinder og atter tusinder af andre danske og udenlandske turister på charterhoteller og overfyldte badestrande, så er svaret nej.
Er man derimod til den reneste og friskeste luft i et behageligt klima. Det reneste tænkelige drikkevand og med masser af plads i den uberørte og åndeløst smukke natur, med tid til fordybelse og ro i sjælen, så ligger valget af Færøerne ligefor.

Mette, Lars og Mia
FÆRØERNEREJSER

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk