Flybilletter

Flybilletter til Færøerne gennem os…

Atlantic Airways - flybilletter til Færøerne

Vi kan som rejsebureau lave reservationer af flybilletter uforpligtende. Dette fastfryser den dagsaktuelle pris. Den mulighed har man ikke som privatperson – her betaler man med det samme, uden mulighed for refusion hvis I selv aflyser. Dette er i store træk forskellen ved at booke selv og gennem os.

Søgning eller køb af flybilletter kan være en udfordring, hvis man går på opdagelse på diverse søgemaskiner. Her er priserne desværre tit vildledende eller temmelig afvigende, selv om 2 personer søger på den selvsamme afgang. Vær opmærksom på om det er direkte afgange og om bagage er med i prisen – det vil der altid være med i prisen gennem os.

Vi kan ofte holde vores reservation længe, inden jeres flybilletter til Færøerne skal udstedes. Vi kan i den periode frit annullere igen ved fx sygdom eller andet. Den mulighed har man ikke som privatperson.

Personlig vejledning/betjening – og Rejsegarantifonden

Vi giver personlig vejledning og betjening og sammensætter de bedst mulige priser/flyvetider i forhold til jeres rejse og ønsker.
Vi er medlem af Rejsegarantifonden. I er således dækket i forhold til dette da det er en pakkerejse (fly og overnatning købt samlet i en pakke).

Hvis I køber/undersøger gennem søgemaskiner som Momondo eller andre, vær da opmærksom på følgende hvis I sammenligner med billetter gennem os:

  • Det er “her og nu priser” der samtidig skal betales online når I køber flybilletter til Færøerne. Her har I ikke mulighed for at reservere/refundere.
  • Flyvetiderne – er det de samme som dem I sammenligner med hos os?
  • Er det direkte fly uden mellemlandinger?
  • Er der bagage med i prisen? Det medtager vi altid i vores pris..

Bestil rejser til Færøerne i god tidBOOK FLYBILLETTER I GOD TID – DET BETALER SIG!
De først bookede flysæder er væsentligt billigere end de sidste bookede da der flyves med rute fly til Færøerne.
Her gælder udbud og efterspørgsels-princippet.

HVIS DU/I SELV KØBER FLYBILLETTER?

Så er vi ikke ansvarlig for aflysninger eller forsinkelser af fly. Herunder omkostninger ifm. aflysning af hotel, bil, aktiviteter m.m.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk