Generelle betingelser

Bestil en rejse til Færøerne - rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSERBESTILLING AF REJSER MED FÆRØERNEREJSER

Bestilling af rejser med FÆRØERNEREJSER kan foretages via www.færøernerejser.dk, pr. email: mail@islandsrejser.dk (FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER) eller via telefonisk henvendelse på tlf. 52 40 40 77.
Personen som bestiller skal være juridisk myndig.
Bestilles en rejse udenfor åbningstid, vil bestillingen blive behandlet snarest og senest førstkommende arbejdsdag.

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserBEKRÆFTELSE AF BESTILLING

Når du har bestilt din rejse, modtager du kort efter en faktura (pdf-format) via email. Kontroller, at alle oplysninger stemmer overens med din bestilling. Ved uoverensstemmelser bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få det korrigeret.

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserOPLYSNINGER OM REJSENDE

Det er rejsebestillerens ansvar at oplyse korrekt navneinformation på den/de rejsende (det fulde navn på alle rejsende, svarende til navnet i passet). Har man en billet og et pas, hvor navnet ikke stemmer overens ved afrejse, risikerer man at blive nægtet boarding (dog undtaget æ, ø, å, bindestreger og særlige skrifttegn).

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserADRESSE- OG LEVERINGSOPLYSNINGER – OG LEVERING AF REJSEDOKUMENTER

Da FÆRØERNEREJSER fremsender faktura pr. email, er det yderst vigtigt at email adressen angives korrekt ved bestillingen. FÆRØERNEREJSER holder sig udenfor ansvar for emails, der ikke bliver leveret pga. modtagers evt. firewall eller spamfilter samt ændring af email adresse, som FÆRØERNEREJSER ikke har fået information om.
Rejsedokumenter vedr. pakkerejser fremsendes elektronisk (pdf-format) eller med almindelig post, hvis man ønsker det – ønskes dette så oplys venligst leveringsadresse ved bestilling.

Bestil rejser til Færøerne i god tidHVORNÅR ER MIN BOOKING BINDENDE?

Ved rejser med FÆRØERNEREJSER er en booking er bindende, når prisen er oplyst og efterfølgende accepteret af kunden pr. email. (se afbestillingsbetingelser længere nede på siden).
Bemærk, at depositum skal betales få dage efter bookingen (nøjagtige betalingsbetingelser vil fremgå af fakturaen). Hvis betaling ikke sker inden for den foreskrevne tidsangivelse, forbeholder FÆRØERNEREJSER sig ret til at annullere rejsen. Giv os besked, hvis indbetalingen bliver forsinket. Vi anbefaler indbetaling via Netbank for hurtigst mulig registrering af betalingen.

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserHVORDAN BETALER JEG MIN REJSE?

Ved rejser med FÆRØERNEREJSER skal du normalt betale 20% af rejsens totale pris i henhold til betalingsbetingelserne på fakturaen. De resterende 80% af rejsens pris skal betales senest 60 dage før afrejse. Ved booking med mindre end 60 dage til afrejse, betales hele rejsens samlede pris ved bestilling.

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserREJSEGARANTIFONDEN

FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER, der er medlem af Rejsegarantifonden – medlemsnummer 2463.
Rejsegarantifonden yder bistand til rejsekunder, der har købt en såkaldt pakkerejse, i tilfælde af rejsebureauets konkurs. En pakkerejse er betegnelsen for et rejsearrangement, som indeholder mere end blot en flybillet. Typisk består dette af transport samt indkvartering, dvs., f.eks. fly og hotelophold. Rejsegarantifonden dækker kun pakkerejser. Husk derfor altid at sørge for at få en ordrebekræftelse/faktura hvor det er beskrevet, hvad du har købt, så du kan dokumentere, at din rejse er omfattet af loven.
En flybillet alene er ikke omfattet af fondens dækning, ligesom hotelophold alene heller ikke er omfattet. For yderligere information henvises til rejsegarantifondens hjemmeside: www.rejsegarantifonden.dk

HVIS DU/I SELV KØBER FLYBILLETTER?

Så er vi ikke ansvarlig for aflysninger eller forsinkelser af fly. Herunder omkostninger ifm. aflysning af hotel, bil, aktiviteter m.m.

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserUFORUDSETE HÆNDELSER/FORCE MAJEURE:

I TILFÆLDE AF STREJKE
FÆRØERNEREJSER optræder som agent for luftfartselskaberne, og det er alene luftfartsselskaberne, der har ansvar for transportens korrekte udførelse. I tilfælde af flystrejke eller anden strejke, der påvirker luftfarten, kan rejsebureauet eller luftfartselskabet være behjælpelig med ændring af reservation. Dette kan dog først lade sig gøre, i det øjeblik en strejke er en realitet, og udelukkende ifølge luftfartselskabets anvisninger. Er en strejke varslet – og altså endnu ikke trådt i kraft – er det for den rejsendes egen regning, såfremt man ønsker at ændre eller annullere en reservation.

FORSINKELSER MV. Rejsebureauet kan ikke holdes ansvarlig for udefrakommende hændelser, eller hændelser påført af tredje part. Fx forsinkelse pga. vejrforhold og bagage der ikke når frem. Ved sådanne hændelser skal den rejsende henvende sig til pågældende luftfartselskab, som er ansvarlig for transporten.

Personlig rejseforsikring indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne en relevant rejseforsikring inden afrejsen. Læs mere om forsikringer HER.

Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - generelle betingelserAFBESTILLING/ÆNDRING:

Ved rejser med FÆRØERNEREJSER har kunden som udgangspunkt ret til at afbestille rejsen på nedenstående vilkår (der kan være forskel hos de forskellige samarbejdspartnere på destinationen):

• Ved afbestilling (pr. mail eller telefon) senest 45 dage før den aftalte rejsedag, tilbagebetales det af kunden indbetalte beløb (ikke flybilletter hvis disse ikke kan afbestilles). For afbestilte kør-selv ferier og hotel med bil-leje, tilbageholdes et ekspeditionsgebyr på kr. 600,-.

• Ved afbestilling (pr. mail eller telefon) senere end 45 dage før og senest 8 dage før den aftalte rejsedag, har rejsebureauet ret til at beregne sig 50% af rejsens pris.

• Ved afbestilling (pr. mail eller telefon) senere end 8 dage før den aftalte rejsedag, ved for sent fremmøde eller ved kundens udeblivelse uden afbestilling, har kunden ikke krav på tilbagebetaling af nogen del af sin indbetaling.

Udeblivelse eller for sent fremmøde betragtes som en aflysning af hele rejsen.

Kunden har ret til at ændre i en bestilt rejse på nedenstående vilkår:

• Ved en ændring af rejsedatoerne og/eller ruteplan, hvor det kræver et større arbejde at ombooke overnatninger mv. – koster det et ekspeditionsgebyr på kr. 1.125,-

• Ved tilføjelse af en ekstra dag/eller annullering af en dag i forbindelse med start eller slut på én i forvejen booket tur, er en ændring uden beregning.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk