Rejser Færøerne - om os...

Tryghed - foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

Rejser Færøerne – og om os

Rejsebureau fil Færøerne - FÆRØERNEREJSER - en del af ISLANDSREJSERRejser Færøerne – det rimer på FÆRØERNEREJSER. Vi vil gerne medvirke til at jeres rejser til Færøerne (eller Island) er i gode hænder!

Vi havde vores start tilbage i 2011 med vores ISLANDSREJSER, der er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus.

Helt fra starten har vi haft forespørgsler på Færøerne, som vi gennem årene har fået et stort kendskab til. Ikke mindst gennem vores egne rejser dertil. For nogle år siden valgte vi således at lave vores FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER. Vi driver vores bureau med stor kærlighed, passion, erfaring og kendskab til Færøerne og selvsagt også Island.

Rejser til Færøerne - vi gør det selvRejser Færøerne – vi tager “vores egen medicin”

– og selv om vi har været på Færøerne og i Island utallige gange, glæder vi os hver gang til at gense den storslåede og smukke natur på øerne langt oppe i Nordatlanten. Så vores egen sparsomme ferie går altid mod de smukkeste steder vi kender og det klima vi foretrækker. Nemlig rejser til Færøerne og Island.

Rejsebureau fil Færøerne - FÆRØERNEREJSER - en del af ISLANDSREJSERRejser Færøerne – vi er til stadighed opsøgende…

…og arbejder løbende på at udvide vores horisont når det gælder vores destinationer. Den personlige betjening, kontakt og høj kundeservice har vores største prioritet, når vi arrangerer jeres rejser til Færøerne.
Vi er ganske enkelt dækket ind på alle pladser og tager os af det hele – booking, fly, overnatning, bil-leje og alle aftaler.

Rejsebureau fil Færøerne - FÆRØERNEREJSER - en del af ISLANDSREJSERKig forbi…

Vi møder med stor fornøjelse vores kunder, som altid er velkomne til en snak og en kop kaffe på vores kontor I vores lille hyggelige Café Søpapegøjen smile. Vi kan også træffes på vores foredrag.
Vi er til dagligt 3 personer på vores kontor lidt nord for Aarhus. Yderligere er vi dækket ind på alle tænkelige områder gennem et mangeårigt samarbejde med vores partnere på Færøerne (og Island).

rejser Færøerne rimer på FÆRØERNEREJSER.

Med venlig hilsen
Mette, Jannie og Lars

FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER
CVR: 35232710

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. 10779

Mette Viberg - rejser til færøerneMETTE VIBERG
Rejsekonsulent og medejer

“Det er ofte mig der tager telefonen når I ringer til vores kontor lidt nord for Aarhus vedr. rejser til Færøerne. Jeg er gift med Lars, som er indehaver af det hele, og som I kan læse mere om herunder. 

Første gang jeg så naturen på Færøerne og i Island var jeg helt solgt. Jeg drages mod disse uberørte landskaber, og gerne siddende på en islandsk hest, som er min helt store passion. Jeg har ligeledes tidligere arbejdet i sekretariatet ved Dansk Islandshesteforening i nogle år.

Jeg kan ikke skjule at jeg holder af at tale med mennesker. Så at arrangere rejser til netop disse destinationer og samtidig tale med, og møde mennesker der har samme ønske, er det drømmejob for mig. Så jeg glæder mig til at snakke med dig eller jer om jeres rejser til Færøerne eller Island”.

Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSERLOTTE FISKER
Rejsekonsulent

Jeg er en eventyrlysten og passioneret person med en naturlig nysgerrighed og en åben tilgang til verden. Jeg har altid haft en urokkelig drøm om at arbejde i rejsebranchen og glæder mig til at servicere kunderne her hos FÆRØERNEREJSER og ISLANDSREJSER. Jeg brænder især for naturen og har en dyb kærlighed til de vilde og uberørte landskaber og ser frem til at udforske Island og Færøerne endnu mere.
Som en person, der nyder at skabe forbindelse og dele mine oplevelser, ser jeg frem til at arbejde tæt med kunderne i rejsebureauet. Mit mål er at opfylde jeres ønsker og drømme om at opleve Island og Færøerne på en unik og mindeværdig måde.
Ud over at være en ivrig rejsende er jeg også en dedikeret vinterbader, løber og skiløber. Jeg finder glæde i at udfordre mig selv og udforske nye grænser. Når jeg ikke er på eventyr, kan jeg ofte findes i køkkenet, hvor jeg skaber lækre retter – ofte inspireret af mine rejser og oplevelser.
..

×

Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSERPIA JØRGENSEN
Administrativ medarbejder

Pia er vores administrative medarbejder her hos FÆRØERNEREJSER og ISLANDSREJSER. Hun spiller en afgørende rolle i vores daglige drift og sikrer, at alle administrative opgaver bliver udført som ønsket.

Pia spiller en vigtig rolle i vores daglige drift ved at tage sig af vores nødvendige administrative opgaver, så vi kan leve op til vores varemærke, nemlig fremragende kundeservice. Når man ringer til os, vil man ofte først tale med Pia, der også fungerer som vores “telefonsluse”.

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi er særdeles glade for at have Pia i vores lille team her hos FÆRØERNEREJSER.

 

Lars Viberg FÆRØERNEREJSER og ISLANDSREJSERLARS VIBERGE
Ejer – hjemmeside, grafisk, fotos 

“Min interesse for de smukke øer lang deroppe i Nordatlanten startede gennem min store passion for fluefiskeri. Det var i første omgang Island og lakse/ørredfiskeriet der satte det hele i gang. Nogle gange må man jo holde lidt pause fra fiskeriet, og så skal man være blind hvis man ikke opdager at man står i nogle af de smukkest tænkelige omgivelser i det, for mig, perfekte klima.

Det er blevet til utallige rejser til Færøerne og Island, også sammen med Mette og vores børn. Her har kameraet har været min tro følgesvend. Det fleste af billederne her på hjemmesiden er fra min linse – og jeg er slet ikke færdig med at finde nye motiver.

Til daglig på kontoret tager jeg mig hovedsagelig af den visuelle del – hjemmeside, messestande, vores omfattende årsmagasin osv. Jeg tager indimellem også telefonen – hvor det i hverdagen langt mest er Mette der svarer jeres opkald.
Jeg har ganske enkelt tabt mit hjerte til de smukke øer mod nord og glæder mig altid til de næste rejser til Færøerne eller Island”.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk