Book med tryghed

Søpapegøjer i nærkontakt - foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

Book din rejse til Færøerne med tryghed

Corona/Covid-19 er en kedelig modspiller vi som rejsebureau og jer som rejsende skal forholde os til. Heldigvis er vores destination, Færøerne, en del af rigsfællesskabet og derfor ikke en destination, vi som danskere frarådes at rejse til. Så vi har længe sendt kunder afsted til de smukke grønne øer i Nordatlanten – og gør det stadig.

Når det er sagt, er der hele tiden noget, vi skal forholde os til ifm den aktulle corona-situation. Og mange holder igen med at booke en rejse til næste år – ikke mindst fordi mange ikke kender reglerne og de klare fordele, der er ved at booke en rejse gennem et danskejet rejsebureau.
Pakkerejseloven er klokkeklar – man har krav på at få sine penge retur. Og som en yderligere garant skal et dansk rejsebureau være medlem af Rejsegarantifonden. Den tryghed opdagede mange af vores kunder i foråret og sidenhen de berørte kunder til Island med vores ISLANDSREJSER (som FÆRØERNEREJSER er en del af). ALLE, der ønskede det, har fået deres penge retur – selvfølgelig! Andre har valgt at ombooke/flytte deres rejse.
Modsat var det for de, der selv bookede en rejse via diverse portaler eller udenlandske bureauer. Der måtte mange bittert erfare, at pengene var vanskelige at få hjem igen – og mange venter stadig.

Langt fra alle kender til de rettigheder, der følger med at booke rejsen gennem et danskejet rejsebureau. Her kan man altid booke sin rejse med tryghed.

Situationen her hos FÆRØERNEREJSER (og ISLANDSREJSER)

Med jævne mellemrum hører vi fra pressen om den hårdt trængte rejsebranche og ligeledes også om konkurstruede/ramte bureauer. Bevares, vi synes ikke denne periode er sjov – slet ikke – og branchen er overordnet set trængt. Men FÆRØERNEREJSER og ISLANDSREJSER er et familiefirma med et sundt fundament – og det er vi stadig. Vores destination, Færøerne er åben, så vi har ikke været ramt på samme måde som flertallet i branchen. Vi har sendt rigtig mange kunder til Færøerne hen over foråret og sommeren – og gør det stadig.
For ISLANDSREJSER’s vedkommende var vi heldige at have en åbning denne sommer, hvor Island var et af meget få lande, man frit kunne rejse til. Her sendte vi rigtig mange kunder til Island. Derfor kan vi uden at blinke sige, book din rejse hos os med tryghed. Konkurs kommer ganske enkelt ikke på tale hos os. Vores elskede rejsebureau giver vi IKKE slip på. Det er vores livsværk, som vi på ærlig og redelig vis har bygget op over de sidste 10 år – og vi er her i mange år endnu. 

Mange hilsner fra
Mette og Lars Viberg
FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette - rejser til færøerneJannie - rejser til Færøerne
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor i Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk