FÆRØERNE KLASSISK

GRUPPEREJSE - 8 DAGE / 7 NÆTTER
Stemningsbillede fra Mykines - Foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

Periode: 30. maj – 30. august 2021

Grupperejse til Færøerne i en skøn pakke

Grupperejse til Færøerne med base i verdens hyggeligste hovedstad, Torshavn. Denne tur er sammensat med appeal til mange. En dejlig blanding af byliv og de muligheder dette indbyder til – krydret med smukke naturoplevelser. Kort sagt, en grupperejse til Færøerne for de fleste.

Denne form for grupperejse gør, at man rejser individuelt. Hertil kommer dagturene og aktiviterne i et forberedt program der udgår fra Torshavn. Dette vil være med lokale guider, der tager hånd om jer på jeres daglige ture rundt på øerne. Samtidig er en sådan alternativ form for grupperejse til Færøerne meget fleksibel. Her er der ikke faste datoer for ud- og hjemrejse. Disse er individuelle og tilbydes fra 30. maj til 30. august. Og altid fra mandag til mandag.

Se rutebeskrivelse og yderligere info LÆNGERE NEDE.


Grupperejser til Island med Islandsrejser
Mandag til mandag
I perioden fra 30. maj til 30. august 2021


Grupperejser til Island - priser
Fra kr. 15.300,- pr. person (læs mere under inkluderer / ikke inkluderet)
Tillæg for enkeltværelse, kr. 2.750,-

Ovenstående pris er fra-pris i forhold til *fly-delen da der flyves med rutefly til Færøerne (jo før man booker jo billigere). Prisen på hotel ligger fast.
*Vi tager udgangspunkt i den billigste pakke-fly-pris som vi har mulighed for at reservere (uforpligtende). Rejsen sælges også hvor I selv booker jeres flybillet. Forhør nærmere.

Rejser til Island - tag en snak med Mette fra ISLANDSREJSER
Aktiviteter i Island - hvalsafari, snescooter, river rafting, islandske heste... med ISLANDSREJSER.
Hvad siger kunderne om vores rejser til Island - ISLANDSREJSER

...Rejser til Færøerne

Rutebeskrivelse
Vagar lufthavn på FærøerneDAG 1 – MANDAG

I ankommer til Vagar lufthavn med Atlantic Airways.

Her venter en taxa der kører jer direkte til hotellet i Torshavn – og jeres grupperejse til Færøerne er således påbegyndt – og nogle skønne dage venter jer på de smukke grønne øer i Nordatlanten.


Vikingeskib i Torshavn på FærøerneDAG 2 – TIRSDAG

Denne grupperejse til Færøerne, der har base i den hyggelige hovedstad Torshavn, giver også mulighed for at udforske byen på egen hånd. Så i løbet af ugen er der et par dage med rig lejlighed til dette – og der er nok at tage fat på. Her kan man bl.a. bruge mange timer i den gamle bydel, Tinganes og Uti á Reyni – kombineret med et besøg på kunstmuseet og det spændende og moderne Nordens Hus.


Kunoy Færøerne kør-selv og bilferieDAG 3 – ONSDAG

I dag skal I på en naturskøn heldagstur til Færøernes nordlige øer. Disse øer er karakteriseret ved deres stejle og storslåede bjergsider, der tårner sig lodret op fra havet. Her vil I opleve de flotte udsigter over øerne Fugloy, Svinoy, Bordoy og Kunoy. I besøger også på turen kirken i Klaksvik og vikingebosættelserne i Leirvik.

 


Nordlysid - skonnert på FærøerneDAG 4 – TORSDAG

Efter god morgenmad på hotellet venter den sydligste af øerne Suduroy på jer. Denne ø er den mindst besøgte del af Færøerne, da det tager to timer med båden hver vej. På denne dagtur vil I opleve den storslåede natur på øen, og besøge flere af de hyggelige bygder. I vil også komme til Famjin, hvor det ældste færøske flag står i kirken. Dagen slutter igen i Torshavn – efter en indholdsrig dag med masser af indtryk.


Søpapegøje på Mykines - FærøerneDAG 5 – FREDAG

Der venter en fantastisk tur til den vestligste ø på Færøerne, nemlig Mykines. Øen Mykines er særdeles kendt for det meget rige fugleliv, hvor havfugle i millioner stortrives under de gunstige forhold. Her finder I bl.a. en stor koloni af søpapegøjer (lunder) og også de eksotisk udseende suler.
På Mykines skal I på en spændende vandretur ud til til Mykinesholmur med det karakteristiske fyr på spidsen. En dejlig dag der gør jeres grupperejse til Færøerne uforglemmelig.


Torshavn på Færøerne og den charmerende havnDAG 6 – LØRDAG

I har endnu en dag til at udforske Torshavn, som byder på et roligt pulserende byliv med et bredt udvalg af caféer, restauranter og masser af shoppingmuligheder. Ikke mindst er området omkring den charmerende havn tæt ved centrum et dragende bekendtskab.
I kan også denne dag vælge en mindre udfulgt til enten Vestmanna (og tage på sejltur til fuglefjeldene) eller en sejltur til Nolsoy fra havnen i Torshavn.


Kør-selv ferie og bilferie på Færøerne - vandfaldDAG 7 – SØNDAG

Nyd den dejlige morgenmad på hotellet i hovedstaden, og herefter går jeres tur denne dag til den uforstyrrede og særdeles naturskønne ø, Sandoy. En storslået naturoplevelse med masser af fuglefjelde med bl.a. søpapegøjer. I skal sejle frem og tilbage til Sandoy.


Atlantic Airways til Færøerne med FÆRØERNEREJSERDAG 8 – MANDAG

Jeres grupperejse til Færøerne har nået sin sidste dag og det er tid til hjemrejse med masser af oplevelser i bagagen. På hotellet venter en bil på jer og kører jer sikkert til lufthavnen i Vagar, hvor en jet fra Atlantic Airways vil flyve jer behageligt tilbage til Danmark igen.

Inkluderet / ikke inkluderet

Inkluderet i FÆRØERNE KLASSISK:

  • Fly tur/retur fra Kastrup til Vagar
  • Overnatning i dobbeltværelse – 7 nætter på Hotel Torshavn inkl. morgenmad
  • Guidet bustur til nordøerne inkl. frokost
  • Guidet bus- og sejltur til Mykines inkl. frokost
  • Guidet bus- og sejltur til Suduroy inkl. frokost
  • Guidet tur til Sandoy med bus, færge og frokost
  • Transport til og fra lufthavnen

Ikke inkluderet:

  • Øvrige måltider – ud over ovenstående
  • Evt. andre udflugter og entréer
Gode råd og anbefalinger

.
FÆRØERNEREJSER anbefaler.
.
VÆR GERNE I GOD TID MED JERES BESTILLING

Vi anbefaler at være i god tid med bestilling af jeres grupperejse til Færøerne. Jo tidligere vi har mulighed for at gå igang, jo mere har vi at vælge imellem i forhold til det I ønsker.
Vi plejer dog også at finde en god løsning ved en senere bestilling 🙂

Bestillingstidspunktet har også indflydelse på prisen på flybilletter.
.
.
FÆRØERNEREJSER - nyttig viden om Færøerne
.
VEDR. FLYBILLETTER

At gennemskue priser på flybilletter kan i disse tider med mange online booking-portaler være en lidt indviklet affære at gennemskue. Her bliver man desværre ofte misinformeret – og tit vises priserne uden baggage for at vise en så billig pris som muligt. Hos os er fly inkluderet i prisen – og I vil altid få den bedste dagsaktuelle pris og selvfølgelig inkl. baggage.

Her får I personlig betjening og vi sammensætter jeres flyvetider bedst muligt i forhold til jeres ønsker. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (kræves at fly + overnatning er købt som samlet pakke) så I selvfølgelig gennem os, dækket ind her.


Kig  evt. forbi vores side “NYTTIG VIDEN” – her finder I masser af brugbar information vedr. jeres tur til Færøerne.
Se siden via dette LINK.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette - rejser til færøerneJannie - rejser til Færøerne
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor i Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk