VIDUNDERLIGE FÆRØERNE

Vores egen 8 dages grupperejse
Udsigt ved Funningur - Foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

30. juni – 7. juli 2022

Vidunderlige Færøerne – ganske enkelt!

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guideVidunderlige Færøerne er vores helt egen grupperejse – med dansktalende guide, selvfølgelig. Vi har i mange år med vores søster-firma ISLANDSREJSER haft vores “Vidunderlige Island grupperejse” og vil selvfølgelig tilbyde en tilsvarende og gemmenprøvet kvalitetsgrupperejse til vidunderlige Færøerne – så titlen på denne grupperejse giver helt sig selv.
På denne grupperejse er vores mål ikke absolut at være de billigste – vi vil bare være de bedste. Derfor har vi sammensat denne skønne tur, hvor tryghed, erfaring og kvalitet er i højsædet.

Vores helt egen grupperejse

Denne tur er ligeledes vores egen tur og ikke én af de ture hvor man bookes på en fælles skandinavisk tur med skandinavisktalende guide hos en anden udbyder. Det handler for os ikke om laveste pris – vi ønsker at tilbyde kvalitet frem for kvantitet.

I starter jeres grupperejse til Færøerne med at bliver afhentet af vores guide i lufthavnen i Vagar – nemt, trygt og bekvemt.
.

Kør-selv ferie og bilferie på Færøerne - et hurtigt overblik

Et hurtigt overblik…

 • Fly tur/retur fra Kastrup til Vagar
 • Overnatning i dobbeltværelse – 7 nætter 
 • Bus og guide på alle dagene 
 • 7 x morgenmad
 • 6 x aftensmad (dag 7 betales selv ombord på færgen)
 • 6 x frokost (heraf to dage med madpakker)
 • Kaffe og kage/vafler (dag 1 + dag 6 + dag 7) 
 • Vestmanna fuglefjelde bådtur
 • Div. entréer (museer, kirke, sandstrand ved Saksun)
 • Færger og tunneler

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide

Vi har følgende afgang på programmet i sommeren 2022:

30. juni – 7. juli 2022

Turen er garanteret.

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide

Kr. 17.950,- pr. person i dobbeltværelse

(læs mere under inkluderet / ikke inkluderet)
Tillæg for enkeltværelse, kr. 3.150,-

Indrejseregler Færøerne Corona Covid-19COVID-19 OG REJSER
Indrejseregler og rejsevejledninger Island.
Vi holder dig opdateret. LÆS MERE

Bestil en rejse til Færøerne - rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER

Anmeldelser FÆRØERNEREJSER - kunderne siger om rejser til Færøerne

DAGSPROGRAM

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Lake Above The OceanDAG 1 – Torsdag

Vidunderlige Færøerne grupperejsen starter med ankomst til Vágar lufthavn med Atlantic Airways fra Kastrup. Her bliver I mødt af jeres lokale guide og bussen holder klar. Turen starter med en sightseeingtur på Vágar, hvor vi bl.a. skal besøge de små maleriske bygder Bøur og Gásadalur. Her vil der også være kaffe og kage i den hyggelige café Gásadalsgardur. Turen denne dag byder på enestående udsigter over fjorden, holmen Tindhólmur og Mykines. Indtil for nylig var den eneste måde komme til  charmerende Gásadalur til fods over fjeldet fra Bøur. Selv om der nu er en tunnel til Gásadalur, er landsbyen stadig uspoleret og har bevaret sin charme og autenticitet.
Herefter går turen mod Tórshavn ad den gamle vej over fjeldet, hvor I kommer op i højderne og har udsigt ned over Kollafjørdur, Kaldbaksbotnur og ved Nordadalsskard har I en smuk udsigt til øen Koltur.
Indtjekning på det dejlige Hotel 62°N midt i Tórshavn, hvor I skal bo de første to nætter.
Aftensmad på Restaurant Karet (på hotellet).


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - TorshavnDAG 2 – Fredag

Efter morgenmaden på hotellet starter dagen med en kombineret gå- og bustur rundt i Tórshavn, hvor I får et godt overblik over byen og dets historie. Vi starter med en gåtur i Tórshavns gamle bydel á Reyni, Tinganes og fortet Skansin. Herefter fortsætter turen med bus, hvor vi stopper ved enestående udsigtsteder og rundt til de nyere dele af byen.
Rundvisning og frokost i Nordens Hus. Og efter frokost kører I videre med bussen først til Historisk Museum og frilandsmuseet Gamle Hoyvíking og derefter Kunstmuseet efterfulgt af en gåtur i parken rundt om museet.
Ud på eftermiddagen bliver I sat af ved hotellet igen og har lidt tid på egen hånd, inden der er aftensmad på Restaurant Karet.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - GjogvDAG 3 – Lørdag

Morgenmad på hotellet og derefter tjekker I ud og er klar til nye oplevelser. Turen går med bus til Vestmanna, hvorfra I skal på sejltur til en af Færøernes mest besøgte turistattraktioner “Vestmannabjørgini”. Dette er en fantastisk sejltur, hvor I sejler langs fuglefjelde, mellem fritstående klipper og ind i grotter. Sejlturen varer ca. to timer. Herefter er der en let frokost i Vestmanna på Fjørukráin. Efter frokost skal I besøge “Saga Museum”, er er Færøernes eneste voksmuseum. Her får I gennem de livagtige voksfigurer et indblik i Færøernes historie, fra de første mennesker kom til øerne og til vores tid. En meget imponerende og realistisk oplevelse af historien.
Herefter går turen mod den idylliske bygd Gjógv, hvor I på vejen har udsigt til klippeformationerne “Risin og Kellingen” (på dansk Kæmpen og Kællingen) og passerer Færøernes højeste fjeld Slættaratindur (882 meter).
I tjekker ind på Guesthouse Gjáargardur, hvor, I skal bo en nat.
Efter en gåtur rundt i bygden og et besøg i den karakteristiske kløft med naturhavnen, spiser I aftensmad på Gjáargardur.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - havneidylDAG 4 – Søndag

Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet og bussen holder til jer. Turen går mod Runavik, hvor I besøger Torkilsheyggsgardur. Her hører I om den moderne fårefarm imens I står imellem fårene. I får mulighed for at prøve den hjemmelavede rabarbersaft og smage de unikke færøske delikatesser “skerpikjøt” og ”ræst kjøt”. Derefter besøger I butikken Navia, hvor I får mulighed for at købe færøsk garn og strik mv.
Frokost spises på Gardahúsid i Søldafjørdur. En meget hyggelig oplevelse, hvor I besøger Lena og hendes mand hjemme hos dem. De har god mad og en helt fantastisk have.
Derefter kører I til Leirvík, hvor I vil besøge Báta- og Listasavnid, museum og galleri. Her hører I om den færøske båd, og hvilken betydning den har haft for folket igennem tiden. Turen går til Klaksvik og videre mod Vidareidi, hvor I tjekker ind på det lille Hotel Nord for de næste to nætter.
Aftensmad på hotellet.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - sælkvindenDAG 5 – Mandag

Morgenmad på hotellet og herefter er bussen klar til at tage jer på nye oplevelser på jeres Vidunderlige Færøerne grupperejse. Dagens udflugt er til den smukke ø Kalsoy, som starter med en sejltur fra Klaksvik. På øen besøger I Trøllanes, Mikladalur og Sydradalur. Mikladalur er hjemsted for den berømte Sælkvinde statue og Sydradalur har et smukt mindesmærke for lokalebefolkningen, der er døde på havet. I den lille bygd Trøllanes har I mulighed for at gå lidt rundt og kigge, før I vandrer til Kallurin fyr. Vandreturen tager ca. fire timer i alt og undervejs spises lokale madpakker. Hvis ikke man vil ud at vandre, så er der mulighed for at blive i Mikladalur, hvor der også er en lille café.
Tilbage på jeres hotel i Vidareidi, hvor I får aftensmad og der er tid til at nyde naturen omkring bygden.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Kæmpen og KællingenDAG 6 – Tirsdag

I spiser morgenmad op hotellet og tjekker derefter ud. Turen går tilbage mod Tórshavn, hvor I skal bo de sidste to nætter.
På vejen besøger I bygderne Tjørnuvik og Saksun. Første stop er den meget smukke og hyggelige bygd Tjørnuvik. I kan gå en tur mellem husene og på den dejlige strand, der har en perfekt udsigt over til klipperne “Risin og Kellingen”. I får kaffe og vafler ved den lokale vaffel-mand og i kirken skal I køre Kingo sang og historien bag sangen.
Næste stop er Saksun. En idyllisk bygd med gamle græstækte huse, omgivet af stejle fjelde og en lagune lignende sø, med en sandstrand der fører ud til Atlanterhavet. Hvis tidevandet tillader det, vil I kunne gå den lette men smukke tur ud langs stranden hvor I også får tid til at nyde en god madpakke i den dramatiske natur. Her i bygden besøger I også Dúvugardur museum.
Når I kommer til Tórshavn tjekker I ind på det nye dejlige Hotel Brandan, hvor I også spiser aftensmad.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Færgen til SyduroyDAG 7 – Onsdag

I spiser morgenmad på hotellet. Derefter skal I med morgenfærgen til Tvøroyri, der ligger på den sydligeste ø, Suduroy. Øen er kendt for sine storslåede grønne bjergskråninger, farverige landsbyer og dens robuste vestside med fritstående klipper og stejle fugleklipper. Sejlturen tager ca. to timer og undervejs kommer I tæt forbi flere af de andre øer syd for Streymoy.
Først kører I til den spektakulære klippe Beinisvørd, som er den næsthøjeste fugleklippe på Færøerne. I kører næsten helt til toppen. Hvis I tør kan I gå de ekstra meter op og se udover klippen. Derefter kører I til Sumba, hvor I skal besøge Sumbiar museum, der har en fremvisning af Færøernes største fuglesamling. Her får I en rundvisning med fortællinger fra Sumba. Turen byder også på kaffe og kage. I besøger også bygden Akraberg, Færøernes sydligste punkt. Nyd udsigten og få nogle fantastiske billeder.
Derefter kører I til Vágur hvor I spiser frokost på Hotel Bakkin. Herefter besøger I den lille landsby Fámjin, hvor I finder det allerførste originale færøske flag, som er opbevaret i kirken i bygden.
På færgen retur til Tórshavn spiser I aftenmad (ikke inkluderet).


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Atlantic AirlinesDAG 8 – Torsdag

Tidlig morgenmad på hotellet og udtjekning, hvorefter bussen henter jer og kører til lufthavnen inden turen går hjemover igen efter et skønt besøæg til vidunderlige Færøerne.

Inkluderet / ikke inkluderet

Inkluderet i VIDUNDERLIGE FÆRØERNE:

 • Fly tur/retur fra Kastrup til Vagar
 • Overnatning i dobbeltværelse – 7 nætter
 • Bus og guide på alle dagene
 • 7 x morgenmad
 • 6 x aftensmad (dag 7 betales selv ombord på færgen)
 • 6 x frokost (heraf to dage med madpakker)
 • Kaffe og kage/vafler (dag 1 + dag 6 + dag 7)
 • Vestmanna fuglefjelde bådtur
 • Div. entréer (museer, kirke, sandstrand ved Saksun)
 • Færger og tunneler

Ikke inkluderet:

 • Øvrige måltider – ud over ovenstående
 • Drikkevarer til måltiderne
Gode råd og anbefalinger

Bestil rejser til Færøerne i god tid

VÆR GERNE I GOD TID MED JERES BESTILLING
Vi anbefaler at være i god tid med bestilling af jeres grupperejse til Færøerne. Grundet et par år med corona, kan bestillingerne pludselig gå stærkt og vi ved at rejselysten er stor.

Nyttig information og viden om Færøerne og rejserKig  evt. forbi vores side “NYTTIG VIDEN” – her finder I masser af brugbar information vedr. jeres tur til Færøerne.
Se siden via dette LINK.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Jannie eller Ida der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk