VIDUNDERLIGE FÆRØERNE

Vores egen 8 dages grupperejse
Udsigt ved Funningur - Foto: Lars Viberg - FÆRØERNEREJSER

3. – 10. juli 2023

Vidunderlige Færøerne – ganske enkelt!

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guideVidunderlige Færøerne er vores helt egen grupperejse – med dansktalende guide, selvfølgelig. Vi har i mange år med vores søster-firma ISLANDSREJSER haft vores “Vidunderlige Island grupperejse” og vil selvfølgelig tilbyde en tilsvarende og gemmenprøvet kvalitetsgrupperejse til vidunderlige Færøerne – så titlen på denne grupperejse giver helt sig selv.
På denne grupperejse er vores mål ikke absolut at være de billigste – vi vil bare være de bedste. Derfor har vi sammensat denne skønne tur, hvor tryghed, erfaring og kvalitet er i højsædet.

Vores helt egen grupperejse

Denne tur er ligeledes vores egen tur og ikke én af de ture hvor man bookes på en fælles skandinavisk tur med skandinavisktalende guide hos en anden udbyder. Det handler for os ikke om laveste pris – vi ønsker at tilbyde kvalitet frem for kvantitet.

I starter jeres grupperejse til Færøerne med at bliver afhentet af vores guide i lufthavnen i Vagar – nemt, trygt og bekvemt.
.

Kør-selv ferie og bilferie på Færøerne - et hurtigt overblik

Et hurtigt overblik…

 • Fly tur/retur fra Kastrup/Billund til Vagar
 • Overnatning i dobbeltværelse – 7 nætter 
 • Bus og guide på alle dagene 
 • 7 x morgenmad
 • 5 x aftensmad (dag 4 betales selv ombord på færgen)
 • 7 x frokost 
 • Kaffe og kage (dag 4) 
 • Vestmanna fuglefjelde bådtur
 • Div. entréer (museer, kirker mv.)
 • Færger og tunneler

Grupperejser til Færrøerne med FÆRØERNEREJSER

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide

3. – 10. juli 2023

Turen er udsolgt.

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide

Pris kr. 21.495,- (pr. person i delt dobbeltværelse)
Pris kr. 20.590,- (pr. person i tripleværelse)

(læs mere under inkluderet / ikke inkluderet)
Tillæg for enkeltværelse, kr. 4.650,-

FEJSEFOREDRAG OM FÆRØERNE
Gratis inspirerende rejseforedrag om de smukke øer i Nordatlanten.
Se mere/tilmeld her.

Anmeldelser FÆRØERNEREJSER - kunderne siger om rejser til Færøerne

DAGSPROGRAM

Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Lake Above The OceanDAG 1 – Mandag 3. juli – Ankomst

Grupperejsen Vidunderlige Færøerne starter med ankomst i Vagar lufthavn med Atlantic Airways fra enten Billund eller Kastrup. Her vil I blive modtaget af jeres lokale guide i lufthavnen som viser jer ud til jeres bus. Nu fortsætter I så videre til jeres første overnatning i den andenstørste by nemlig fiskerbyen Klaksvik, hvor I har mulighed for at finde jer til rette, før turen fortsætter dagen efter.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - havneidyl
DAG 2 – Tirsdag 4. juli – Vidareidi, Leirvik og Torkilsheyggsgardur

I starter dagen med morgenmad på hotellet. Herefter går turen nordpå mod den lille bygd Vidareidi. Undervejs kan I lægge mærke til hvordan bjergene og klipperne bliver mere og mere rå at kigge på. Bygden er nemlig omringet af nogle af de højeste fjelde på Færøerne. 

Så skal I tilbage til Klaksvik og spise frokost, inden turen fortsætter til bygden Leirvik. Her skal I opleve et museum for gamle færøske både og lokal kunst fra kunstnere såsom – Samal Toftnæs og Joannes Kristiansen.  

Næste stop på turen er lidt syd for byen Runavík, hvor I skal besøge en moderne fårefarm. Her får I mulighed for at høre om hverdagen på gården og smage på diverse færøske delikatesser. Herefter retur til Klaksvík for at spise aftensmad og endnu en overnatning.

Inkluderet denne dag: morgenmad, frokost, aftensmad og entré til bådmuseet og Torkilsheyggsgardur (fårefarmen).


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - GjogvDAG 3 – Onsdag 5. juli – Oyndarfjørdur, Saksun, Gjógv og Færøsk kulturaften

Dagen starter med at I spiser morgenmad på hotellet, for så derefter at tjekke ud, for nu skal I videre til de næste oplevelser. I dag skal I besøge mange af de mindre bygder i den nordlige del af øerne Eysturoy og Streymoy. I starter med at besøge bygden Oyndarfjørdur som er kendt for sine “Rolling stones”. Her skal I også besøge en gammel butik fra 1856, der solgte klipfisk.

Så fortsætter I videre til den idylligske bygd Gjógv, som er kendt for sin meget gamle og naturlige havn som ligger nede i en kløft. Det er også her i Gjógv I skal spise frokost. På vejen dertil kører I forbi det højeste bjerg på Færøerne, “Slættaratindur”, som er hele 882 meter højt. 

Herefter går turen videre til den lille bygd Saksun, der er kendt for sin store sorte sandstrand mellem to bjerge. Her kommer I også til at opleve den gamle gård Dúvugardar, hvor I kan se hvordan man boede i gamle dage.

Nu går turen til Tórshavn gennem den nye undersøiske tunnel med rundkørsel og udsmykning af kunsteren Trondur Paturson.
I skal bo de næste 5 nætter på Hotel 62N – centralt i Tórshavn. Denne aften skal I også opleve en Færøsk kulturaften.

Inkluderet denne dag: morgenmad, frokost, aftensmad og entré til Dúvugardar, Víkhúsini og Færøsk kulturaften.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Færgen til Syduroy
DAG 4 – Torsdag 6. juli – Suduroy

I dag starter I med at spise morgenmad på hotellet. Herefter kører I med bussen ned til færgelejet, hvor I skal sejle med færgen til den sydligste ø Suduroy. Sejlturen tager ca. 2 timer hver vej og under sejladsen kommer I forbi øerne Sandoy, Stóra Dímun og Lítla Dímun.
Suduroy er kendt for sine storslåede bjergskråninger, farverige bygder og stejle fuglefjelde.

Første stop er ved den spektalulære klippe Beinisvørd – den næsthøjeste fugleklippe på Færøerne – med storslået udsigt.
Herefter skal I opleve Sumbiar museet som har Færøernes største fuglesamling. Frokosten indtages i byen Vágur.
Derudover skal I besøge kirken i Fámjin, hvor I kan se det originale færøske flag.

Herefter går turen tilbage til Tórshavn. I løbet af sejlturen har I mulighed for at købe aftensmad i cafeteriet. I er tilbage i Tórshavn ved 21-tiden om aftenen.

Inkluderet denne dag: morgenmad, frokost, færge til Suduroy samt entré til Sumbiar museet (og kaffe + kage) og til kirken i Fámjin.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Torshavn
DAG 5 – Fredag 7. juli – Vestmanna, Tinganes, Reyn og Skansin

Dagen starter med morgenmad på hotellet, hvorefter turen går mod bygden Vestmanna. Her skal I på en to timers sejltur ud til Vestmannabjergene. På denne sejltur vil I opleve masser af fugleliv og se nogle fantastiske høje klipper. Hvis forholdene er til det, vil skipperen sejle jer ind mellem nogle af klipperne, for at I kan komme helt tæt på. 

Når I så vender tilbage til Vestmanna, skal I besøge voksmuseet Saga, som har figurer af store færøske personligheder. Herefter skal I retur til Tórshavn for at spise frokost. 

Efter frokost skal I udforske den gamle bydel i Tórshavn. Her vil I se en anden og ældre del af Tórshavn som også viser, hvordan man beskyttede byen under 1. og 2. verdenskrig. Herefter skal I spise aftensmad tæt ved lystbådehavnen i Tórshavn.

Inkluderet denne dag: morgenmad, frokost, aftensmad, sejltur til Vestmanna fuglefjelde og entré til Saga museet.


Kør-selv ferie på Færøerne - mød de søde lam

DAG 6 – Lørdag 8. juli – Sandoy, Skúvoy og Heimablídni

Efter morgenmad på hotellet skal I med bussen, der kører jer til færgelejet Gamlarætt, hvorfra I skal med færgen over til øen Sandoy. Fra Sandoy skal I videre til den mindre ø Skúvoy, hvor I vil blive vist rundt af en lokal guide. Han vil bl.a. vise jer det uforstyrrede fugleliv og fårene som græsser rundt omkring på øen. 

Guiden inviterer jer ind til frokost i hans private hjem. 

Herefter går turen tilbage til Sandoy, hvor I vil besøge en gammel trækirke, før I skal have aftensmad i bygden Skálavík. Når I er færdige med at spise, går turen tilbage til Tórshavn.

Inkluderet denne dag: morgenmad, frokost, aftensmad, færge og entré til kirken.


Kirkjubør kirke på FærøerneDAG 7 – Søndag 9. juli – Kirkjubøur, Nordens hus og Tjódsavnid

Dagen starter med at I spiser morgenmad på hotellet. Herefter kører I til bygden Kirkjubøur som er et historisk centrum for Færøerne. Her vil I blive inviteret ind i hjemmet på en bondegård, hvor den samme familie har været bosat i 17 generationer. I kan også se ruinerne af den gamle Magnus katedral.

Derefter går turen tilbage til Tórshavn, hvor I skal besøge Nordens hus. Her kan man se at arkitekturen er blevet påvirket af både Sverige, Norge, Finland, Island, Danmark og selvfølgelig Færøerne selv. Det er også her I skal spise frokost.

Nu går turen videre til det færøske National museum, som bl.a. har en samling af færøske både, fiskeudstyr, tøj og dyr som viser, hvordan man levede på de barske øer i gamle dage.

Herefter skal I retur til jeres hotel, hvor I har tid til enten at gå lidt rundt i Tórshavn på egen hånd eller slappe af på hotellet og pakke til hjemrejsen dagen efter. Senere på aftenen mødes I til aftensmad på Restaurant Áarstova i den gamle bydel.

Inkluderet denne dag: morgenmad, frokost, aftensmad samt entré til Roykstova (bondegården i Kirkjubøur) og Nationalmuseet.


Grupperejser til Færøerne med dansktalende guide - Atlantic AirlinesDAG 8 – Mandag 10. juli – Vágar og hjemrejse

Efter I har spist morgenmad, er der udtjekning fra hotellet. Herefter kører I med bussen tilbage til øen Vágar, hvor også lufthavnen ligger. Her er der tid til at udforske flere af de mindre bygder så som Sandavágur, Midvágur, Sørvágur, Bøur og til sidst Gásadalur. Herfra vil I kunne kigge over (hvis vejret er til det) på øerne Mykines og Tindhólmur. Det er også her I kommer til at se det smukke Múlafossur vandfald, som løber lige ud i havet.

Herefter kører I retur til Sørvágur for at spise frokost, før turen går til lufthavnen. Afgangen til Kastrup er lidt tidligere end afgangen til Billund. Så de af jer, der skal til Billund må lige vente lidt længere i lufthavnen. 

Inkluderet denne dag: morgenmad og frokost.

Inkluderet / ikke inkluderet

Inkluderet i VIDUNDERLIGE FÆRØERNE:

 • Fly tur/retur fra Kastrup/Billund til Vagar (afgang fra Kastrup kl. 18:35/fra Billund kl. 19:40 – hjemrejse til Kastrup kl. 14:30/til Billund kl. 16:05)
 • Overnatning i dobbeltværelse – 7 nætter
 • Bus og guide på alle dagene
 • 7 x morgenmad
 • 5 x aftensmad (dag 4 betales selv ombord på færgen)
 • 7 x frokost
 • Kaffe og kage (dag 4)
 • Vestmanna fuglefjelde bådtur
 • Div. entréer (museer, kirker mv.)
 • Færger og tunneler

Ikke inkluderet:

 • Øvrige måltider – ud over ovenstående
 • Drikkevarer til måltiderne
Gode råd og anbefalinger

Bestil rejser til Færøerne i god tid

VÆR GERNE I GOD TID MED JERES BESTILLING
Vi anbefaler at være i god tid med bestilling af jeres grupperejse til Færøerne. Grundet et par år med corona, kan bestillingerne pludselig gå stærkt og vi ved at rejselysten er stor.

Nyttig information og viden om Færøerne og rejserKig  evt. forbi vores side “NYTTIG VIDEN” – her finder I masser af brugbar information vedr. jeres tur til Færøerne.
Se siden via dette LINK.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk