Velmente råd

Ferie på Færøerne

 – her er nogle velmente råd inden jeres rejse der er værd at hæfte sig ved.

Bestil rejser til Færøerne i god tidVÆR GERNE I GOD TID MED EN BESTILLING AF REJSEN

Der kan være penge at spare, hvis man er i god tid med en bestilling, da flybilletterne derved bliver billigere. Dette skyldes at det er rutefly der flyver til Færøerne. Her gælder reglen om udbud og efterspørgsel. Læs mere om dette lidt længere nede på denne side.

Hvis vi skal sammensætte en kør-selv ferie til Færøerne, har vi ved en tidlig booking mere at vælge imellem. Her kan vi ved en bestilling sent på sæsonen være lidt udfordret  – vi plejer dog at finde en god løsning også ved en evt. senere bestilling.

Flybilletter til Færøerne med Atlantic AirwaysVEDR. FLYBILLETTER

Ferie på Færøerne er som regel ensbetydende med køb af flybilletter, da de fleste vælger denne bekvemme transport med kun 2 timers flyvning.
Søgning eller køb af flybilletter kan være en udfordring hvis man går på opdagelse på diverse søgemaskiner. Her er priserne desværre tit vildledende eller temmelig afvigende, selv om 2 personer søger på den selvsamme afgang. Vær opmærksom på om det er direkte afgange og om bagage er med i prisen – det vil det altid være gennem os.

Da det som tidligere nævnt er rutefly til Færøerne vil de først bookede sæder altid være billigere end de sidst bookede.

Køber man flybilletter gennem os, kan vi som rejsebureau fastfryse den dagsaktuelle pris – og denne reservation er uforpligtende. Vi kan ofte holde en reservation længe, inden vi skal udstede flybilletterne – og skulle uheldet være ude, (sygdom eller lign.) kan billetterne frit annulleres igen. En mulighed man ikke har hvis man køber billetten selv.

Personlig betjening – vi kan sammensætte de bedst mulige flyvetider og scanner de bedst mulige priser i forhold til jeres rejse. I er gennem os dækket af Rejsegarantifonden (vi er selvfølgelig medlem) – rejsen bliver således en pakkerejse (her kræves at fly + overnatning er købt som samlet pakke).

 

Vi er kør-selv ferie eksperterne til Færøerne - FÆRØERNEREJSERHOTELOPHOLD I TORSHAVN – ELLER?

Torshavn er en hyggelig hovedstad og et hotelophold stationært her, er populært. Men mange snyder dog sig selv for at opleve Færøerne bredere rundt i det smukke land. Her er en kør-selv ferie ofte en bedre og mere spændende oplevelse med den frihed bilen giver. Her kan man således kombinere opholdet i Torshavn med overnatninger på hotel rundt i landet – også selv om opholdet kun er på 3 nætter eller mere.

På en kør-selv ferie kan man nyde friheden til nemt at komme rundt til de forskellige seværdigheder på Færøerne. Denne ferieform er ikke dyrere end et stationært ophold i Torshavn med billeje – her kommer I blot tættere på naturen, og vi kan sammensætte netop den rute der passer jer bedst.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette eller Jannie, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk