TRYGHEDEN

ved at bruge et rejsebureau

Pakkerejser og rejsebureauer – jeres tryghed

Pakkerejser og rejsebureauer er jeres tryghed og sikkerhed når I køber en rejse. Herhjemme i Danmark beskytter vi kunderne særdeles godt – faktisk som det bedste ordning i verden. Dette sker gennem pakkerejseloven. Læg dertil det høje niveau af kvalitet og service og vores indgående kendskab til vores destination – Færøerne.

En pakkerejse defineres sådan at man booker en rejse der består af mindst 2 ydelser. Dette er typisk transport og overnatning hvor begge ydelser er købt gennem det samme rejsebureau. Eksempelvis fly og overnatning / bil og overnatning / fly, bil og overnatninger.

Hvordan er man dækket…

Man er med en pakkerejse, kort fortalt, dækket 100%, hvis rejsen ikke er mulig at gennemføre af rejsebureauet. Dette gælder ligeledes hvis rejsebureauets samarbejdspartnere ikke kan gennemføre. Det kunne være fly, hotel eller anden transport… Således træder pakkerejseloven i kraft så forbrugeren er berettiget til at få alle pengene tilbage.

Rejsegarantifonden…

Man skal, for at måtte sælge rejser, være medlem af Rejsegarantifonden – således også os. Sådan er lovgivningen heldigvis. Hvis et rejsebureau går konkurs kommer Rejsegarantifonden i spil – dette sikrer dermed, hvis rejsen ikke kan gennemføres, at kunden får alle sine penge tilbage.

Hvis man booker selv…

Coronakrisen er et godt eksempel, der desværre gav mange af dem, der selv bookede en rejse, en kedelig oplevelse. Mange rejselystne danskere tabte deres penge på overnatning, flybilletter mm. da pengene ikke blev betalt retur til dem – eller de måtte ud i en frustrerende kamp for en blot delvis tilbagebetaling. Booker man selv ikke var dækket af pakkerejseloven da det ikke kan defineres som en pakkerejse. Den kedelige oplevelse fik de, der brugte et rejsebureau ikke, da pakkerejseloven kom i spil ifm loven om pakkerejser og rejsebureauer.

Rejseforsikring…

En rejseforsikring er aktuel hvis man som kunde aflyser en rejse. Det kunne være pga. sygdom, dødsfald i nærmeste familie eller andet. Her er man dækket via sin afbestillingsforsikring og får pengene retur. Så en rejseforsikring skal ikke forveksle med det ovenstående, hvor man er dækket – også uden en rejseforsikring. Vi anbefaler dog altid at tegne en rejseforsikring.

Flere åbenlyse fordele…

Her kan vi ikke tale for andre rejsebureauers vedkommende men for os her hos ISLANDSREJSER.
Vi kan, i forhold til priser oftes tilbyde flybilletter til Færøerne billigere end man selv kan booke dem – samtidig kan vi lave uforpligtende reservationer fastfryser den dagsaktuelle pris på flybilletten.
Også på alle andre områder har vi mangeårige gode aftaler med vores samarbejdspartnere på Færøerne.
I tilgift får man et højt niveau af service og et dybdegående kendskab til Island.

Vi møder ofte vores kunder på vores kontor over en kop kaffe, når rejsen skal planlægges, så rejsen bliver helt som man ønsker det.

Hvis man køber en rejse gennem os, bliver man klædt godt og grundigt på til eksempelvis en kør-selv ferie på Færøerne. Man får en udførlig rejsevejledning så man ikke går glip af noget på rejsen. Bilen modtager og afleverer man i lufthavnen og kan blot følge vores anvisninger og vejledning – med den frihed en kør-selv ferie i øvrigt har. Der vil ligeledes være telefonhjælp døgnet rundt, hvis der er brug for det.

…vi kunne blive ved med at komme med fordele ifm pakkerejser og rejsebureauer, når det handler om tryghed – og ikke mindst et højt niveau af service og specialviden – i vores tilfælde om Færøerne (og Island).

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER  Pia Jørgensen - medarbejder hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER - et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Færøerne og Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk